Goulasch Exotica, Dunkelbunt @ Kuplung - Márc.20.

A ma este úgy látom a modern világzene kedvelőinek kedvez, hiszen a Kuplungban, a már sokak által ismert, Goulasch Exotica lép fel, utánuk pedig a Dunkelbunt következik.

A Goulasch exotica 3 jól ismert DJ és Maszkura "fúziójából" született pörgős világzenét játszó banda. A tagok létszáma szinte megszámlálhatatlan (további infó a myspace oldalukon), így hát ki tudja, hogy hány fős felállásban jelennek meg ma este a Kuplungban. Egy biztos, hogy aki ellátogat a koncertre pörgős, tökös világzenében lesz része! Maszkurát talán már ismeritek a Maszkura és a Tücsökraj kapcsán (nagy személyes kedvencem).

Íme egy jó kis videó a franciaországi turnéjukról:

A Dunkelbuntról sajnos nem sok információm van, csak a hivatalos sajtószöveg, miszerint Dunkelbunt (földi néven: Ulf Lindemann) Hamburgból költözött Bécsbe még 2001-ben, ezzel egy időben, pedig a breakbeat és a drum’n’bass felől a downtempo, a dub és a világzenék irányába fordult érdeklődése. 2007-ben jelent meg első nagylemeze Morgenlandfahrt címmel. A neten fellelhető számok alapján bizton állíthatom, hogy tehetséges művész, akinek a zenéje számtalan tájegység jellegzetességeit magán hordozza, egy kis modern electric beütéssel. Íme egy kis ízelítő:

Ez a két banda biztosan fergetes buli hangulatot fog odavarázsolni a Kuplungba! Így, ha tehetitek mindenképp ugorjatok be legalább egy sörre! :)

Belépő: 0 HUF  azaz INGYENES!!!
Helyszín:
Kuplung
Dátum: 2009.03.20.
Kezdés: est.hu szerint 6 óra, de erősen kétlem

 

 

Címkék: világzene kuplung 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr431013443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.