Grand Hotel Budapest, Laza Sójom @ Trafó Bár Tangó - Máj.14. - 20.30

Aki szereti a modern alternatív-jazz-rock és funky muzsikát, annak ma este nem lesz más választása, mint elmenni a Trafóba, hiszen fellép a Grand Hotel Budapest, előttük pedig a Laza Sójom!

Laza Sójom koncerten már voltam, és kijelenthetem, hogy színvonalas tökös funkys néhol blues-os igazi party zenét játszanak a srácok. Honlapjukon meghallgatható az egész album, és megnézhető a betiltott videóklipjük... ami állítólag túl agresszív.

Sójomék kezdik majd a sort valamikor fél 9-9 magasságában, aztán ha már kellően bemelegedett a közönség érkezik, az est házigazdája, a Grand Hotel Budapest. Zenéjük némileg alterebb kivitelű, dalammos rock. Aki ismeri az általában szereti amit nyújtanak... én egyelőre nem tartozom a rajongóik közé, de még az is előfordulhat. Összerakott, profi produkcióra tutira számíthatunk!

Belépő: 500 HUF
Helyszín:
Trafó Bár Tangó
Dátum: 2009.05.14.
Kezdés: 20.30

 

Címkék: rock blues funky alternatív muzsika trafó bár tangó 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr631121294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.