Roots Kompakt @ Kobuci Kert - Szept.8. - 20.00

Csipázzátok a már-már könnyűzenébe nyúló, lájtos reggae muzsikát? -> akkor számotokra a Roots Kompakt a lehető legjobb választás Kedden a Kobuci Kertben! :)

A zenekar 2006-ban alakult akkor még csak 3 fővel (Gergő - 'utca' dob szett, Boti - gitár, vokál, Kata - ének). Ebben az évben sikerült összeismerkednem velük, az Utcazene Fesztiválon, melyen a szakmai zsűri diját egyből sikerült bezsebelniük.

Nagyon kedves, és szerény arcok... bárhova képesek kiváló hangulatot varázsolni feldolgozásaikkal és Boti szerzeményeivel fűszerezve a repertoárt. 2007 tavasza óta pedig még kifinomultabb hangzásvilággal jelentkeznek, hiszen Illéssel bővült a banda, aki nagybőgőn hozza a raggea fílinget kiválóan!

Én soha nem voltam igazi nagy raggea fész, de ahogy ők hozzák a fílinget, azt egyszerűen csak szeretni lehet... ha elmész, tuti megérted miről is beszélek! Most pl hallgatom a myspace oldalukat, és csak úgy bólogatok keményen az irodai székben :)))

Belépő: 0 HUF azaz INGYENES!!!
Helyszín:
Kobuci kert
Dátum: 2009.09.08.
Kezdés: 20.00

Címkék: reggae könnyűzene kobuci kert 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr201365932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.