Besh o droM @ Szeparé Bisztró - Okt.21. - 20.00

Ha múlt héten lemaradtatok voln a Besh o droM koncertjéről az ELTE-n, akkor íme itt az alakalom, hogy egy nagyot partyzzatok a Szeparéban.

Nekem volt szerencsém a múlt heti BoD koncertről értesülni, viszont sajna már posztot írni nektek nem... elnézéseteket kérem.

Soxor sok mindent írtam már róluk, nem nagyon tudnám újabb hozzáadott értékkel megfejelni az eddigi bejegyzéseimet. A legutóbbi koncertjük hangulata nekem iszonyatosan 'átjött'. Irtó nagyot roptunk és a zenekar folyamatosan vette a lapot -> így pörgősebbnél pörgősebb nótákat játszottak. Ezúttal Megya basszusgitározott, akinek a technikáján továbra is csak ámulok :) kiváló basszusgitáros! 

Szóval röviden összefoglalva, ha igazán vad pörgésre és igényes muzsikára vágytok akkor irány a Szeparé, mert fellép a Besh o droM!!!

Belépő: 700/900 HUF
Helyszín:
Szeparé bisztró
Dátum: 2009.10.21.
Kezdés: 20.00

Címkék: világzene szeparé bisztró 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr681460498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.