Isten Háta Mögött, Jazzékiel, Doomsday Funk @ A38 - Nov.6. - 20.00

Az estet a Doomsday Funk zenekar nyitja sajátos progresszív funk-metáljával. A zenekar még 1997-ben alakult, ám az évek során ők is hatalmas személyi változásokon mentek át. A jelenlegi felállás csupán 1 éves. Viszont a sok-sok év munkája azért mindenképp meglátszik a srácok munkáján. Igen ötletes és változatos funk-metal muzsikáról beszélhetünk, amibe én még néha némi punk-ot is egész könnyen beleérzek. Az IHM-el való jó bartáságuk kapcsán kaptak ezen az estén hogy bizonyítsanak a hajó közönsége előtt is. Hajrá nyomjátok neki! :)

Utánuk a - többek által ismert - Jazzékiel tolja!  Őket már egy korábbi koncertajánlómban említettem, azóta sem változott sokat a véleményem a zenéjükkel kapcsolatban. Amit kicsit hiányolok az egy igazi saját honlap és mondjuk egy hivatalos Videóklip... hiszen egy aránylag ismert zenkarról beszélnénk! ...szóval nem akarlak megsérteni titeket srácok, de azért ez sokat dobna az online jelenléteteken :)

Aztán pedig következik az est fénypontja az Isten Háta Mögött - I.H.M.!!!

Ezalkalommal 2 korai albumuk ('Rosenkreutz kémia menyegzője' - 2003 és 'A szokásos hátborzongató kora reggeli ordítás' -2005) újrakiadását ünneplik. Az újrakiadás annyit jelent, hogy egyszerűen csak újragondolták a korai hangzásvilágot és egy új igényesebb megszólalással lepnek meg mindenkit! Így az akkori felvételek teljesen új keveréssel és masztereléssel szólalnak majd meg az új duplalemezes kiadványon.

Szerintem aki valamennyire mozog a magyar progresszív metál körökben az biztos hallott már az I.H.M-ről, akik szerintem a Tool/A Perfect Circle iskola magyarországi legkiválóbb képviselői. Muzsikájuk tele van fantáziával: downtempos zúzás, kicsapongó szövegvilág, kitekert riffek és szétvariált ritmusok.

Belépő:  1200/1500HUF
Helyszín: A38

Dátum: 2009.11.06.
Kezdés: 20.00

 

Címkék: rap metal a38 progresszív nu metal alternatív muzsika 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr821498388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.