Rostás Regina Quintet @ Zappa Caffe - Nov.11. - 21.00

Mostanság egész kevés olyan programot találtam amit ajánlásra méltónak ítéltem, de íme egy igazi hangulatos kis jazz zenekar, a Rostás Regina Quintet, akik a Zappa Caffe-ban (Tilos az Á...) muzsikálnak nektek Szerda este!

A zenekar kiváló tehetségekből áll akiket már számos más formációból ismerhetünk. Basszusgitáron például Szendőfi Balázs játszik, ki jazz berkekben már elég sok helyen bizonyított. Eddigi legnagyobb sikerük, hogy sikerült megnyerniük a tavalyi Jazzy Dalversenyt a 'Ha egy érzés útra kel' c. számukkal és remélhetőleg hamarosan megörvendeztetnek minket egy teljes albummal.

Ha szeretnétek kikapcsolódni, vagy éppen csak egy régi/új ismerőssel átbeszélgetni az estét, akkor ez a legkiválóbb program számotokra Szerda estére. Ne maradjatok otthon, hanem inkább üljetek be a Zappa Caffeba egy kellemes kis koncertre! 

Belépő:  nincs infó
Helyszín:
Zappa Caffe
Dátum: 2009.11.11.
Kezdés: 21.00

Címkék: jazz zappa caffe 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr781515416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.