Trans-Formation @ Budapest Jazz Club - Dec.9. - 21.00

Korábban már ejtettem nektek szót a Trans-Formation zenekarról, akik mostanra elérkeztek első hivatalos lemezbemutató koncertjükhöz a Budapest Jazz Clubban!

Legutóbbi híradásom óta, a zenekar felállása nem változott inkább csak még jobban beért a muzsikájuk, és egy komplett lemeznyi hangzóanyaggal álltak elő. Zenéjük, nem csak nevében trans-formation, hiszen a neten előforduló leírások szerint kiváló fúziós muzsikáról beszélhetünk, ahol számos zenei stílus jegyei keverednek a jazzen keresztül, gyakran fuvola vezényletével, ami jazzben igen szokatlan. A zenekar tagjai mind képzett zenészek: Pozsár Eszter - fuvola, szaxofon; Eichinger Tibor - gitár; Frey György - basszusgitár és Mogyoró Kornél - ütőhangszerek.

Az biztos, hogy kiváló muzsikára számíthattok... ha zeneileg nem is, de onlájn jelenlétben biztos van hova javulniuk... Eszter honlapján viszont belehallgathattok! Jó szórakozást kívánok hozzájuk! :)

Belépő: (diák) 700 / (felnőtt) 1000 HUF
Helyszín:
Budapest Jazz Club
Dátum: 2009.12.09.
Kezdés: 21.00

Címkék: jazz budapest jazz club fúziós jazz 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr421583372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.