Harcsa Veronika Quartet @ A38 - Dec.11. - 20.00

Harcsa Veronikát már igen sokszor ajánlottam nektek, de valamiért mindig késztetést érzek, hogy felhívjam rá a figyelmeteket. A mostani koncertnek 2 különlegessége van, az egyik a helyszín, hiszen az A38-on lesz a másik pedig, hogy ez lesz Vera utolsó koncertje Budapesten egy jó darabig, hiszen legközelebb zenekarával valamikor jövő Márciusban lép majd csak fel!

Én személy szerint egy kicsit fenntartással kezelem ezt a koncertet, de mindez leginkább a tapasztalatlanságomból fakad. Ugyanis még nem voltam a hajón ilyen jellegű (smooth jazz) koncerten. Én valahogy úgy szeretem az ilyen muzsikát, ha kényelmesen le lehet ülni, finom bort/sört kortyolgatva, szivarral a kézben beszélgetni és élvezni a csodálatos muzsikát (kellmes hangerőn). Az A38 valahogy nem ezt a benyomást kelti bennem... de ha ti jobban képben vagytok ezügyben szívesen venném kommentben a véleményeteket!

De minden aggályomat félretéve, ha úgy érzitek, hogy nem bírnátok ki Vera nélkül 3-4 hónapig, akkor mindenképp tóduljatok le a hajó gyomrába Péntek este, és hallgassátok szeretettel!

Belépő:  1500/1800HUF
Helyszín: A38

Dátum: 2009.12.11.
Kezdés: 20.00

· 1 trackback Címkék: jazz a38 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr401587620

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Harcsa Veronika 2011.06.30. 11:18:51

Adunk a kocsmáknak egy pofont! 10 állandó kérdés, 10 válasz. Ismert arcok nyilatkoznak. Név: Harcsa Veronika Születésnap: 1982. október 8. Foglalkozás: ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.