Lamm Dávid Trió @ Lámpás - Dec.17. - 20.00

Most úgy érzem, hogy egy hatalmas kincsre sikerült bukkannom Lamm Dávid személyében, aki egyszerűen csodás muzsikát hozott össze. Pár napja bukkantam a myspace oldalára, és azóta hallgatgatom, most pedig itt a nagy lehetőség, hogy élőben is láthassuk Csütörtökön a Lámpásban.

A hivatalos bio-ja alapján Dávid 12 évesen kezdte a gitározást, Jimi Hendrix és B.B.King hatására. Sokakkal megesik, hogy kamaszkorban elkezdenek gitározni, vagy más hangszert, majd később abbahagyják. De szerencsére ez az ő esetében nem így történt, és azóta is nyűvi a húrokat!

2004-ben fejezte be zenei tanulmányait a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen, és azóta a hazai jazz élet aktív részese. Számos díjat és elismerést tudhat magának... de nyilván vannak ezzel még így egy páran. Nekem személy szerint azért tetszik amit csinál, mert van egy igazán sajátos hangulata/hangvétele minden egyes számnak. A Lamm Dávid Trió, melyben gitár-bőgő-és-dob szólalnak meg, 2008-ban alakult. A zenekar főleg Dávid saját szerzeményeit szólaltatja meg. Szerintem mindenképp tegyetek egy próbát a oldalukon, és ha tetszik már csak a Lámpásig kell elvánszorogni! :)

Belépő:  0 HUF azaz INGYENES!!!
Helyszín: Lámpás

Dátum: 2009.12.17.
Kezdés: 20.00

Címkék: jazz lámpás 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr641602045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.