Bijou koncert @ After Music Club - Jan.22 - 20.00

A péntek este a minimál-downtempo szerelmeseinek kedvez, hiszen kics hazánk 'egyetlen' ilyen ismert zenekara lép fel, a Bijou zenekar személyében.

A "Hiánypótló kelet-európai downtempo" banda talán 2 éve robbant be a köztudatba 'Tánc' című nótájával. Ami igen csak új színt hozott a magyarországi könnyűzenei életbe, amit azóta senki más sem ismételt meg (sikerrel biztosan nem). Szilvi kellemesen símogató hangját, hatalmas harmóniában egészíti ki a basszugitár-gitár-dob alkotta trió, akik határtalan szerénységgel vetik bele magukat a muzsikába. Valahogy nekem egyáltalán nincs hiányérzetem, amikor őket hallgatom... pedig szeretem a bonyolult, szétszedett ritmusokat/dallamokat.

Tehát ha pénteken szeretnétek egy hatalmasat beszélgetni rég nem látott barátokkal, vagy kedvesetekkel kellemes dallamokra végigromantikázni az estét, akkor szerintem a legjobb helyszín erre az After - csak foglaljátok le a belső kanapés rész, mert különben alig fogjátok hallani a koncertet.

Belépő: 0 HUF azaz INGYENES!!!
Helyszín:
After Music Club
Dátum: 2010.01.22.
Kezdés: 20.00

Címkék: könnyűzene after music club 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr471689922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

b i j o u 2010.01.22. 17:19:16

Köszönjük!
Na de ki az az ESZTER??? :)
b i j o u