Club Era, Jóvilágvan koncert @ Könyvtár Klub - Jan. 26. - 21.00

Ha Kedden ráértek, és nem idegengedtek az instrumentális világzenétől illetve a csodajó alter muzsikától, akkor ott a helyetek velem együtt a Könyvtárban! :)

Az estét mi nyitjuk valamikor 9 óra körül a Club Era-val, és csak olyan számokat fogunk játszani, amik edigg nem kerültek egyik lemezünkön sem publikálásra.

Aztán utánunk az est fénypontja a Szlovákiából érkező Jóvilágvan zenekar, akik nagyon lendületes zenét játszanak... elbújhat mögöttük a legtöbb most futó magyar 'alter' zenekar. A szerintük 'pszichedelikus popkatyvaszt' játszó zenekar igen fiatal tagokból áll, akik nagy-nagy lendülettel vetik bele magukat a zenélésbe. Réka csodaszép hangjával rendszerint elvarázsolja a közönséget, és Gazo basszusgroove-jai egyenesen velőig hatolnak - így esélytelen, hogy otthon maradjatok!

Belépő:  0 HUF - INGYENES!!!
Helyszín: Könyvtár Klub

Dátum: 2010.01.26
Kezdés: 21.00

· 1 trackback Címkék: psychedelic könnyűzene világzene könyvtár klub alternatív muzsika 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr611700002

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Könyvtár pinceklub 2010.11.16. 11:37:59

Helyszín: 1088 Bp., Múzeum körút 4. Látogatás: 2008. május 14. 18:50-22:05 > Esküszöm a helyre, ELTE, fejemet rá, hogy kinek ez a célja (a jó csapolt barna és búzasörök íze mellet), ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.