Kampec Dolores koncert @ Könyvtár Klub - Febr.16. - 21.00

Kedd este a Tajtékos programok keretein belül ismét egy kiváló világzenei koncertre kerül sor a Könyvtárban, hiszen ezúttal 'Kampec Dolores'-ék lépnek fel.

Honlapukról szeretnék idézni, mert úgy érzem ez a szöveg jellemzi legjobban a zenekar szellemiségét: Kenderesi Gabi (ének) “egyszerre éteri és zsigeri”, ahogy egy sajtóorgánum fogalmazott – egyike a legizgalmasabb magyar vokalistáknak, akár költői szövegeit énekli, akár hangszerként használja hangját. Hajnóczy Csaba (gitár), a legendás Kontroll Csoport egyik egykori alapítója, most sem a múltra, hanem előre tekintve halad útján. Grencsó István (szaxofon, fuvola) a magyar jazz és improvizációs zene meghatározó egyéniségei közé tartozik. Vajdovich Árpád érett, precíz, virtuóz basszusjátéka és az együttessel alig egy éve muzsikáló Németh Csaba invenciózus, kifinomultan muzikális dobolása minden tekintetben figyelemre méltó ritmusszekciót alkot.

Az biztos, hogy egy tényleg sajátos hangvételű zenekarról beszélünk, az pedig, hogy tetszik-e nekünk a zene már a mi szubjektív véleményünk marad... Lehet szeretni, nem szeretni, de a minőségét tisztelni kell! ...főleg, ha egy ilyen kiváló basszusgitáros hozza a Groove-okat, és a nem kevésbé híres Grencsó István tolja az elszállós szaxi szólamokat! :)

Belépő:  0 HUF - INGYENES!!!
Helyszín: Könyvtár Klub

Dátum: 2010.02.16
Kezdés: 21.00

· 1 trackback Címkék: világzene könyvtár klub 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr581759504

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Könyvtár pinceklub 2010.11.16. 11:37:58

Helyszín: 1088 Bp., Múzeum körút 4. Látogatás: 2008. május 14. 18:50-22:05 > Esküszöm a helyre, ELTE, fejemet rá, hogy kinek ez a célja (a jó csapolt barna és búzasörök íze mellet), ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.