Silenus Fesztivál @ Silenus Pub - Ápr.7-11.

A Silenus Pub és a Rézangyal Bistro együttműködésének csodálatos eredménye, egy új tavaszköszöntő Sör és Pálinka Fesztivál a Silenus Pubban! Az egészben a legcsodálatosabb, hogy minden program ingyenesen látogatható, és igen kiváló zenei produkciókra számíthatunk!

Április 7  - Szerda:
Nagyszínpad
20.00 - Ez a divat - Ők egy igazi bulizós eletro muzsikát játszó banda, szóval biztosan jó hangulatban fog indulni már az elős este.
22.00 - The Carbonfools - Ha máshonnan nem, a Petőfi Rádióból ismerhetitek őket, ha mégsem így lenne, akkor a myspace oldalukon könnyedén ízelítőt kaphattok a 'Szénbetyárok' zenéjének hangulatáról.

Április 8  - Csütörtök:
Nagyszínpad
20.00 - Jazzékiel - Egy igen összetett muzsika, ahol találkozik az alter-pop-jazz-rap zene színe java.
22.00 - Erik Sumo Band - Kicsi hazánk igazi partyzenekara, nélkülük nehéz is lenne elképzelni bármilyen király fesztivált.

Április 9 - Péntek:
Nagyszínpad
20.00 - The Moog - A british pop ifjú magyarországi képviselői!
22.00 - Heaven Street Seven - Ha ez előbbi bandát az ifjú british pop képviselőinek neveztem, hát akkor a HS7 az öregfiúkat tömöríti, akik már soxor bizonyítottak a Magyar és nemzetközi színpadokon... valamint sok éve tini lány szívek százai dobbannak értük :)

Április 10  - Szombat:
Nagyszínpad
20.00 - Jambalaya - Számomra a klasszikus kocsmazene megtestesítői: kiválóan hangszerelt számok, karcos énekhang -> igazi bár hangulat.
22.00 - Lajkó Félix - Őt meg aztán tuti, hogy nem kell bemutatni -> de azért jöjjön egy jó kis YouTube vidijó tőle.

Április 11  - Vasárnap:
Nagyszínpad
20.00 - Beat Dis - A fesztivál befejező napján ismét az electro vonal kerül előtérbe, és a Beat Dis nyitja a napot.
22.00 - Korai Öröm - Lezárásul pedig a magyar psychedelic zenekarok nagyatja lép fel.

A fent említett zenekarok mellett kissebbek is lehetőséget kapnak minden nap, valamint a koncertek után nem ér véget a party, hiszen minden este Dj-k tolják az ipart hajnalig. Remélem ebből a zenei kínálatból könnyedén tudtok választani, és megtaláljátok majd a megfelelő söröket és pálinkákat a jó hangulat megteremtéséhez!

Belépő:  0 HUF - INGYENES!!!
Helyszín: Silenus Pub

Dátum: 2010.04.07-11.
Kezdés: 20.00

Címkék: jazz fesztivál rap electro psychedelic könnyűzene alternatív muzsika silenus pub 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr91898510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.