Tegnapután, Myster Möbius és colorStar koncert @ Gödör - Ápr.23. - 21.00

Hoppácska kedves emberek: pénteken hatalmas psychedelic buli van készülőben a Gödör Klub-ban!

A felhozatal rendkívül erős, így az estét a Tegnapután lemezbemutatója nyitja meg. Egy relatíve fiatal zenekarról van szó, hiszen mindössze 2006 vége óta zenélnek együtt. Az igen masszív dob-basszus alapra támaszgodva szólal meg két gitár és néha egy hegedű is. Nekem elég szimpatikusnak tűnnek a srácok -> hallgassatok bele ti is a myspace-en!

Myster Möbius-ék is lemezbemutatóra készülnek, és az ígéretek szerint az egész új album anyagát lenyomják. Őket már szerintem Hegedűs János (Seki) miatt sem kell nagyon bemutatnom. Ha mégis, akkor olvassátok el egy korábbi bejegyzésemet. Íme néhány szám tőlük -> nektek!

Az est záró produkciója pedig a colorStar lesz, akik ezúttal is egy nagy-nagy tripre invitálnak minket! Őket is igazából már annyiszor ajánlottam, hogy csak saját magamat tudnám ismételni... szóval szóljon tőlük egy classicus nóta, ha már egyszer 'trip'-ről volt szó :)

Belépő: 1000 HUF
Helyszín:
Gödör Klub
Dátum: 2010.04.23.
Kezdés: 21.00

· 1 trackback Címkék: electro psychedelic gödör klub alternatív muzsika 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr501942513

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Gödör klub 2010.11.06. 16:15:49

Helyszín: 1051 Bp., Erzsébet tér Látogatás: 2010. szeptember 1. 18:20-20:30 > Az igazi neve Erzsébet téri Kulturális Központ és Park! Amolyan zseb Central Park, vagy mi. Adatlap Elé...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.