Fusio Group lemezbemutató koncert @ Gödör - Máj.19. - 21.00

Szerdán Magyarország egyik legütősebb fúziós jazz zenekara a Fusio Group mutatja be új - Soul Food című - lemezét a Gödörben!

A történet még valamikor 92-ben kezdődött, amiko a Chick Corea Electric Band hatására Szendőfi Péter és Studniczky László együtt kitalálták, hogy meg kéne nálunk is honosítani a stílust. Azóta a zenekar sok változáson ment át, de a jelenegi formáció már 7 éve van együtt, Szendőfi Péter vezetésével, aki a legtöbb nóta szerzője. A zenekar továbbá a magyar zenei élet kiválóságait vonultatja fel: Barabás Tamás - basszusgitár, Romhányi Áron - billentyűs hangszerek, Kormos János - gitár, Elek István - szaxofon és egy kis elektronika, hogy még érdekesebb legyen a dolog!

Az előzenekar a Subicz Gábor Quintet lesz , egy pofátlanul fiatal trombita virtuóz jazz formációja. Összegezve az elmondottakat: - ha szeretitek a jazz-t, és főleg a fúziós elszállt vonalat, akkor ugyanmár tessék lemenni szerdán a Gödörbe, hiszen ingyen lesz a buli!

Belépő: 0 HUF azaz INGYENES!!!
Helyszín:
Gödör Klub
Dátum: 2010.05.19.
Kezdés: 21.00

· 1 trackback Címkék: jazz gödör klub fúziós jazz 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr592012119

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Gödör klub 2010.11.06. 16:39:43

Helyszín: 1051 Bp., Erzsébet tér Látogatás: 2010. szeptember 1. 18:20-20:30 > Az igazi neve Erzsébet téri Kulturális Központ és Park! Amolyan zseb Central Park, vagy mi. Adatlap Elé...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.