Brains koncert @ Zöld Pardon - Júl.12. - 20.00

Ma este az ország talán legkiválóbb drun 'n bass - electro zenekara a Brains húzza a talp alá valót a ZP-ben!

Hivatalos bio: A Brains-t 1994 nyarán, egy fiatal baráti társaság alapította Szentendrén. Több névváltoztatás, tagcsere és zenei irányváltozás után, három éve alakult ki a jelenlegi ötfős formáció.

A Brains zenéjében a drum&bass-től a hiphopig, a dancehalltól a rockig, és a raggától a folkig több stílus is jelen van. A zenekar 1998-ban jelentette meg a Színek, 2000-ben a Semmi komoly, majd 2006-ban harmadik, HUMANUAL címet viselő nagylemezét.

2008 májusában jelent meg a legújabb lemez Top Shotta címmel, amelyen olyan vendégelőadók működtek közre, mint Harcsa Veronika, KRSA, a Pannonia Allstars Ska Orchestrából, Munk, Chris.Su, valamint az ős jungle arc, angol MC, Top Cat. Az album zenei producere Deutsch Gábor „Anorganik” volt, aki korábban olyan produkciókban jeleskedett, mint az Anima Sound System, a Zagar, Yonderboi, illetve aki több külföldi elektronikus produkcióban is letette névjegyét. A Brains zenekar tagjai: Jeli Gergely – dob/sampler Varga Norbert – szólógitár Endrei Dávid – basszusgitár Tőkés Ábel – gitár Kéri András – ének/mc

Ha lemaradtatok volna a fegeteges partyról amit a banda csapott a Balaton Sound-on, akkor itt az idő bepótolni és ropni egy hatalmasat a ZP-ben! Hogy mindig időben értesüljetek a banda koncertjeiről, csatlakozzatok a Facebook csoportukhoz.

Belépő: 400 HUF
Helyszín:
Zöld Pardon
Dátum: 2010.07.08.
Kezdés: 20.00

Címkék: electro zöld pardon könnyűzene drum and bass 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr642146310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.