Fábián Juli & Sárik Péter duó koncert @ Budapest Jazz Club - Aug.19. - 21.00

A nagy augusztus 20-i ereszd el a hajam előestéjénFábián Juli és Sárik Péter csodás duójának örvendezhettek a BJC-ben!

Fábián Juli egy igen fiatal, és nagyon tehetséges jazz énekesnő, amit mi sem mutat jobban mint hogy számos formációban szerepel rendszeresen, vegyük csak Barabás Lőrinc zenekarát. Ezen az estén viszont Sárik Péterrel karöltve fogják szórakoztatni a közönséget...

"Petivel – hihetetlen módon – már az első pillanattól fogva olyannyira egy hullámhosszon voltunk, hogy előfordult, hogy ugyanazt a hangot ugyanabban a pillanatban improvizáltuk… Ilyenkor azért mindketten megborzongtunk kicsit. Duó koncertjeink tele vannak élettel, viccel, mégis bensőségesek – mi így ünnepeljük a zene és a jazz szabadságát, nomeg az ebben rejlő határtalan lehetőségeket és örömöt. Februári londoni koncertünk istenien sikerült, itthon is sok-sok klubban játszottunk már, pl. a HVG díjkiosztó gáláján. Nagyon szeretjük ezt a duót."

Duó felvételt sajnos nem találtam a YouTube-on, de remélem ez a jó kis ritmusos nóta meghozza a kedveteket a koncerthez!

Belépő: (diák) 700 / (felnőtt) 1000 HUF
Helyszín:
Budapest Jazz Club
Dátum: 2010.08.19.
Kezdés: 21.00

Címkék: jazz budapest jazz club 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr292230568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.