Magyar Dal Napja @ Zöld Pardon - Szept.12. - 13.00

Idén immáron 3. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Dal Napja, a budapesti helyszínt pedig tavalyhoz hasonlóan a Zöld Pardon adja.

Bővebben a programról:

A ZP ebből az alkalomból egyedi előadásokkal várja a hazai zene szerelmeseit. A nagyszínpad előadói egy-egy ikonikus feldolgozással lépnek színpadra, így a Vad Fruttik Halász Judit Almaszósz c. dalát,

a 30Y Bergendy-től a Papírsárkány, valamint a Kex-től A család című számot dolgozza fel:

Péterfy Bori & The Love Band is beáll a sorba, az A.E. Bizottság, A Szerelem című dalát adja elő:

A nap végén különleges fináléra kerül sor a Nagyszínpadon, a Karaván Famíliával és vendégeivel. A záró előadás apropóján olyan híres magyar zenéket dolgoznak fel közösen a záróakkord résztvevői, mint a 8 óra munka, 8 óra pihenés (Beatrice); a Kicsit szomorkás a hangulatom (Kispál és a Borz); a Dunántúli sláger (Csókolom/Amorf ördögök); a Neked írom a dalt (LGT) és a 3:20 Blues (Hobo Blues Band). Az előadók pedig a Karaván Família mellett, Pap Szabi (Supernem), Kowalsky (Kowalksy meg a Vega), Krsa (PASO), Péterfy Bori, Csongor Bálint és Tilk Máté (Subscribe), Czutor Zoltán (Belmondo), Tanka Balázs (Turbó).

A koncertek Sub Bass Monster vezényletével már délután 2 órától kezdődnek, és este 10 óráig tartanak, a koncertek után pedig hajnalig tartó buli várja a „magyar dal-rajongóit” két tánctéren is.

A nap programjához szorosan kapcsolódva a Klubszínpadon a jövő tehetségei – az Apollogika, a Fanni Hagyományai, a Kipu, a Stenk és a Rakéta - lépnek fel a Zöld Fül tehetségkutató döntőjén. Szintén a Klubszínpadon a Karaván Família egész nap vendégül látja a Nagyszínpad zenekarait, akik saját számaikat - vendégzenekar számokat - játszanak majd a Karaván Família roma zenei stílusában.

forrás: ZP - Facebook oldal + Facebook esemény

Belépő: 800 HUF
Helyszín:
Zöld Pardon
Dátum: 2010.09.12.
Kezdés: 13.00

Címkék: zöld pardon könnyűzene 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr992279826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.