Kispál és a Borz, Óriás, MAnökken ProletarZ @ A38 - Márc.21. - 21.00

Úgy érzem a Kispál és a Borz-t már nem kell senkinek bemutatnom!

Így csak egy jó fajta koncert felvételt tennék közzé, ami jól tükrözi Lovi szövegét, és a csodás hangulatot, ami általában önkéntelenül is eluralkodik a közönségen:

Az Óriás zenekar egyelőre számomra ismeretlen, de valószínűleg ha a Kispállal muzsikálnak együtt rossz zenét nem játszhatnak. Ha szeretnétek egy kis ízelítőt kapni a zenéjükből, akkor ingyen le tudjátok tölteni a 2007-es szerzői kiadásukat. Tőlük sajnos nem találtam normális minőségi koncert felvételt, így a magyar videók közül kimagaslóan ötletes , Fát dönteni című klippjüket teszem fel:

A MAnökken ProletarZ-tól eddig egy számot hallottam a Dióssy-ék stúdiójának (DMB stúdió) myspace oldalán, azt is csak véletlen. Azt tudnám róluk mondani, hogy kisérletező jellegű alter muzsikát nyomnak. Az pedig ezek alapján szerintem nyilvánvaló is, hogyan került a Kispállal az A38-ra :) Nekem tetszik amit csinálnak, és valószínűleg jó hangulat lesz az ő koncertükön is, hiszen éjfél tájt már csak az igazi lelkes közönség marad! Íme a legjobb koncert felvétel amit tőlük találtam a YouTube-on:

Alternatív muzsika rajongók, irány Szombaton az A38!

Belépő: 2000/2800 HUF
Helyszín:
A38
Dátum: 2009.03.21.
Kezdés: 21.00

 

Címkék: a38 alternatív muzsika 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr311012203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.