Trans-Formation, Kozma Orsi Quartet @ 12. Belváros Sambosi Fesztivál - Aug.06. - 20.00

Nagy nehezen sikerült találnom olyan programot amit kiemelnék a többi közül, ez pedig a Trans-Formation és a Kozma Orsi Quartet fellépése a 12. Belváros Sambosi Fesztivál keretein belül.

A Trans-Formation zenekar még valamikor 2005 nyarán alakult. A felállás némileg rendhagyónak mondható jazz berkekben: Pozsár Eszter - fuvola, szaxofon; Eichinger Tibor - gitár; Frey György - basszusgitár és Mogyoró Kornél - ütőhangszerek. Többnyire Eichinger Tibor szerzeményeit szólaltaják meg, de mindannyian profi zenészek, és sok-sok formációban megfordultak már. Számtalan zenei stílust ötvözve alakították ki egyedi hangzásukat, ami igazán a dobszerkó hiánya tesz még színesebbé.

Utánuk pedig a Jazz+Az-ból és Cotton Club singers-ből jól ismert Kozma Orsi zenekara lép fel.

Tőlük könnyen fogyasztható jazz nótákra számíthatunk. Orsi némileg kislányos, ámbár erős hangja és magasan képzett zenészei (Cseke Gábor - zongora, Hárs Viktor - bőgő, Mohay András - dob) garanciát jelentenek. Nyilván sok, jól ismert jazz nótával találkozhattok majd, világszínvonalon előadva.

Kell ennél több??? Hát nem nagyon hiszem. Az egyetlen visszatartó tényező talán a 3.000 Ft-os belépő lehet...

Belépő: 3.000 HUF
Helyszín:
Pesti Vármegyeháza Díszudvara
Dátum: 2009.08.06.
Kezdés: 20.00

Címkék: jazz fesztivál 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr71289992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.