Heaven Street Seven @ Zöld Pardon - Aug.08. - 20.00

A méjnsztrím könnyűzene kedvelői örvendhetnek, hiszen Szombaton a HS7 koncertjére lehet csápolni a ZP-ben!

Van köztetek valaki, aki ne ismerné a bandát??? Nem nagyon hiszem, de azért röviden összefoglalom mire is lehet számítani! A HS7 gyakorlatilag a mi igazi 'inglis pop' zenekarunk. Eleinte még próbálkoztak angol nyelvű szövegekkel, kisebb-nagyobb sikerrel... de nagy-nagy szerencsénkre maradtak inkább a magyar nyelvnél.

Belevaló partyarcok, akik fergeteges hangulatot képesek varázsolni minden egyes koncertükön. Egy biztos, hogy inkább a fiatalabb korosztálynak szólnak a dalok... a maguk egyszerűsége viszont egész elgyönyörködteti az érettebb generációk tagjait is.

A zenekar ugyan már 1995-ben megalakult, mégis a nagy berobbanásuk a köztudatban 2000-ben történt, amikor szinte minden rádió és zenei csatorna a 'Hol van az a krézi srác'-tól zengett.

Valljuk be a Cukor egy kiváló album volt, tényleg újat sikerült letenniük a magyar könnyűzene asztalára. Manapság pedig azzal rázták fel a lapos hangulatot, hogy legújabb - Jazz névre hallgató - lemezüket ingyenesen letölthetővé tették.

Íme hát egy klasszikus és egy új gyöngyszem a zenekar házatájáról:

Belépő: 300 HUF
Helyszín:
Zöld Pardon
Dátum: 2009.08.08.
Kezdés: 20.00

Címkék: rock zöld pardon könnyűzene 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr381294635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.