Óriás, Turbo @ Corvintető - Nov.12. - 21.00

A hét legjobb rock bulija Csütörtökön lesz a Corvintetőn, hiszen fellép az Óriás és a méltán dícsért Turbo zenekar!

Valamikor 9 óra felé iszonyatos lendülettel fog megindulni a buli az Óriás vezényletével, mint ahogy azt a Hangfoglalás alkalmával is tette. Noha csak egy 3 fős rock bandáról van szó, balgaság lenne lebecsülnötök őket, hiszen kőkemény zúzásra képesek! Kőkemény rock beatek és 10 húr fog szórakoztatni titeket remélhetőleg mintegy 1-1,5 órán keresztül!

...utánuk jön a Turbo, akikről nagyon jó véleménnyel vagyok legutóbbi koncertjük óta, ahol sikerült egy igazán nagyot zúznom!

Nálam az utóbbi hónapok legjobb koncertélménye mindenképp a Turbo produkciójához kapcsolódik. Október 3-án volt szerencsém hozzájuk először, azóta mondhatni 'fan' lettem. Ekkor annyian voltak a Gödörben, hogy szinte alig bírtam bejutni, de mindenképp megérte... hiszen akkora ereszd el a hajam volt, hogy nagy retró 'rock' koncertre járós hangulatomban, még tömegszörfre is adtam a fejem, mint régen! :)))

Hatalmas hangulat, kőkemény riffek, ahogy annak lennie kell, ha egy zenekar komolyangondolós rokkk-ot tol! ...és ők mindenképp ilyen arcok! Nem lesz kecmec, igenis meg kell mozdulni, és átérezni azt a hatalmas energiát ami a színpadról sugárzik a közönség felé!

Belépő:  800 HUF
Helyszín: Corvintető

Dátum: 2009.11.12.
Kezdés: 21.00

 

Címkék: rock corvintető grunge 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr501517738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.