Kosheen koncert @ Zöld Pardon - Máj.12. - 20.00

Kosheen

Kis pénzért hatalmas koncert a ZP-ben Szerdán, hiszen egy nemzetközi sztár banda teszi tiszteletét a "zöld színpadon" Kosheen-ék személyében.

A brit trip hop - drum and bass zenekart valószínűleg nem kell senkinek sem bemutatnom, hiszen már 1999 óta létezik és a 2001-es 'Hide U' című számuk már Magyarországon is széles körben ismertté tette őket. A zenekar eddig összesen 3 albumot készített az évek során, de reménykedjünk, hogy hamarosan jelentkeznek egy újabb koronggal.

Most pedig itt egy halaszthatatlan lehetőség, hogy élvezzétek a zenéjüket élőben is! ...egy valamire viszont figyeljetek oda, hogy isssszonnnyaaat sokan lesznek a ZP-ben, az egyszer tuti. A ZP-official facebook csoportjánál kb 3000-en igazolták vissza a részvételi szándékukat!

Belépő: 400 HUF
Helyszín:
Zöld Pardon
Dátum: 2010.05.12.
Kezdés: 20.00

Címkék: electro zöld pardon drum and bass trip hop 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr191991755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.