Propeller Band, Jamie Winchester @ Gödör - Márc.24. - 21.00

A modern "könnyűzene" rajongói Kedden a Gödörben találhatják meg a kedvükre valót!

Egyik személyes kedvencem a Propeller Band lép fel Jamie-ék előtt. Ők nagyon tökös, régi RHCP időket meghazudtolóan jól szólós, funky muzsikát játszanak. Egyszer már sikerült eljutnom a koncertjükre, és csak jó szavakkal illethetem amit a srácok csinálnak: 3 fős, tökös funky, néhol ritka mód fantáziás szájharmónika játékkal fűszerezve. Ha még nem ismernétek őket, innen ingyen letölthető a zenéjük!

Íme a 'Nem Beszél" c. nótához tartozó hivatalos videoklip:

Jamie Winchester-t kizárt, hogy bárkinek is be kelljen mutatnom, de az új formáció zenei világa még kérdéses. Valószínűleg maradunk a minőségi könnyűzene világában, de bizonyára tartogat számos érdekességet is a régi/új közönség számára. A zenekar felállása: Jamie Winchester (ének, gitár), Pásztor Sámuel (gitár), Kottler Ákos (dob), Giret Gábor (basszusgitár).

Íme a szám amivel Jamie és Hrutka Robi búcsút mondanak egymásnak! Szép gesztus egy ilyen szám... De tekintsünk a jövőbe, és látogassunk el az új formáció koncertjére!

Belépő: 1200 HUF
Helyszín:
Gödör Klub
Dátum: 2009.03.24.
Kezdés: 21.00

Címkék: funky könnyűzene gödör klub 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr481019702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.