Kvark, A Tűz Lángja @ Tűzraktér - Márc.27.

E hét pénteken sincs okunk otthon maradni, hiszen a Tűzraktérben fellép a Kvark utánuk pedig 'A Tűz Lángja' névre hallgató formáció! A két zenekar közt Porteleki Áron személye a kapocs, hiszen mindkét bandában ő dobol.

A Kvark muzsikáját nagyon nehéz lenne behatárolni, nekik is nehezen sikerült, de erre jutottak: etnoremix és rajfilmzene zenekar lennének ők. Ha be akarom őket skatulyázni, akkor azt mondom, hogy világzene az övék, de nagyon-nagyon sajátos hangvétellel! Kísérletező lelkületű "vördmjúzik" rajongóknak afféla alapmű is lehetne a Kvark. Szóval ha még nem hallottátok, itt az alkalom, tessék megragadni!

A Tűz Lángja zenekar már 2003 óta szórakoztatja a nagyérdemű publikumot az ő "moldvai csángó" muzsikájukkal! Sokan ismerhetik őket már a hazai táncházakból, ahol rendszeres fellépők.

A zenekarok után sem áll meg a pörgés, hiszen Dj Malwyn hajnalig nyomja muzsikát és a közönség is veletarthat kifulladásig! 

Tehát aki fergetegeset akar "ropni" Péntek este, annak egyik opció a Tűzraktér!
a következőt majd holnap árulom el... :)

Belépő:  500 HUF
Helyszín:
Tűzraktér
Dátum: 2009.03.27.
Kezdés: ???

Címkék: tűzraktér világzene 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr441025112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.