Harcsa Veronika Quartet, Nagual @ Gödör - Ápr.1. - 21.00

Szerény véleményem szerint Harcsa Veronika hangja egyszerűen csodálatos! Ha ti is szeretitek, akkor ugorjatok le a Gödörbe Szerdán!

Valószínűleg Verát már nem kell nagyon bemutatnom, hiszen az ország egyik legjobb mai jazz énekesnője. Ezúttal Quartett-jével lép fel a Gödörben. Ha Vera csodás hangja nem lenne nekünk elég, akkor még ott vannak a csodás muzsikusok (Blahó Attila - zongora, Oláh Zoltán - bőgő, Majtényi Bálint - dob), akik kiváló játékukkal még színesebbé teszik a számokat a dalokat. Improvizációban nem lesz hiány, tehát aki ellátogat a Gödörbe bizonyára csodálatos zenei élményben lesz része!

Nah valami ilyesmi amikor ők improvizálnak:

Ha nem érnénk be Veráékkal, akkor még egy igazi csemegét is tartogat a Gödör számunkra, a Nagual képében, akik Balorussziából érkeznek hozzánk, hogy elkáprásztassanak minket a progresszív világzenéjükkel.

Belépő: 1000 HUF
Helyszín:
Gödör Klub
Dátum: 2009.04.01.
Kezdés: 21.00

Címkék: jazz könnyűzene világzene gödör klub 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr661037041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.