Váczi Eszter Quartet, Loop Doctors feat Brandon Fields @ Gödör - Ápr.28. - 21.00

Majdnem sikerült átsiklanom, egy csodás Jazz buli fölött, de szerencsére mégis rátaláltam -> Holnap este a JazzGödör keretein belül két csodás banda lép fel a: Váczi Eszter Quartet, Loop Doctors feat. Brandon Fields.

Eszter már számos formációban bizonyított egészen a Jazz+Az-tól kezdve a Szörpön át. A Váczi Eszter Quartet jelenlegi formájában 2002-be óta működik, és azóta szórakoztat minket! A zenekar felállása a klasszikus jazz quarteteket követi követi (dob, basszusgitár, billentyű, ének).

A nem rég megjelent Vissza Hozzád c. lemezéről bizonyára sok csodásabbnál csodásabb szám hangzik majd el a koncerten! Ezért bizonyára érdemes lesz kimozdulni otthonról.

Ezen felül azonban még egy különlegességet tartogat a Kedd este, hiszen ne feledkezzünk meg a Loop Doctors feat. Brandon Fields koncertjéről sem.

Róluk csak a myspace oldaluk kapcsán tudok nyilatkozni. Amit ott hallottam az alapján tökös modern fúziós jazz banda, akik a break-beat, d 'n b és sok más elektronikus műfaj stílusjegyeit vegyítik a jazzel.

Egy kis ízelítő a Vissza hozzád c. lemezről:

...és egy kis Loop Doctors féle zúzás:

Ha ezek alapján még képesek vagytok otthon maradni, akkor magatokra vessetek! Én így-vagy-úgy de ott leszek! :-)

Belépő: 0 HUF azaz INGYENES!!!
Helyszín:
Gödör Klub
Dátum: 2009.04.28.
Kezdés: 21.00

Címkék: jazz gödör klub fúziós jazz 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr361089478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.