Maszkura és a Tücsökraj, Jazzékiel @ Gödör - Aug.29. - 21.00

Ha hétvégére Pesten maradnátok, akkor nincs más választásotok, mint Maszkura és a Tücsökraj koncertre menni Szombaton a Gödörbe!!!

Annyit dícsértem már őket korábbi bejegyzéseim során... szóval túl sok újat nem tudok mondani. Az viszont biztos, hogy számomra még mindig ők a ma futó magyar zenekarok közül a legszínvonalasabb banda! Zenéjükben megtalálhatják a jazz, swing, blues stílus számos jellegzetességét, de lesz drum 'n bass és rap is.

Csillagos 5-ös amit nyújtanak: kiváló, szerény zenészek, csodálatosan megírt számok, improvizáció, mocskos szövegek by Szabi! Szóval kötelező program, de komolyan mondom! :)

Utánuk pedig a Jazzékiel lép fel, akiket kevésbé ismerek...

még élőben nem volt szerencsém meghallgatni mire képesek a srácok, de a MySpace oldaluk alapján kifejezetten tetszik. No meg Az Utolsó Lemezlovag című számukhoz kapcsolódik egy nagyon mókás személyes élményem!

Azt mindenképp érdemes elmondani róluk, hogy nem mondhatók egy új zenekarnak a magyar alternatív zenei életben, hiszen már 2001 óta tevékenykednek. Nekik sikerült az ami sok más hasonló bandának nem, leszerződtek egy 'nagy' kiadóhoz, és az évek alatt 2 lemezt adtak ki.

Muzsikájuk igen sokrétű, néha egy kis Quimby-s utánérzésem támad, néha pedig egyáltalán nem lehet semmihez sem hasonlítani. Funky-jazz-rock-rap = ezalatt azrt értem, hogy lényegében mindenféle finomságot sikerült egybefűzniük és saját szájíz szerint előadni.

Bizton állíthatom, ha Budapesten tartózkodnék, és nem a SZIN-re látogatnék le... akkor tuti összefutnánk a Gödörben, mert én egy ilyen király programot nem hagynék ki, főleg INGYEN!!!

Belépő: 0 HUF azaz INGYENES!!!
Helyszín:
Gödör Klub
Dátum: 2009.08.29.
Kezdés: 21.00

Címkék: jazz blues rap funky gödör klub alternatív muzsika 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr91342105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.