Folk Error @ Kobuci Kert - Szept.25. - 21.00

A Kobuci Kert sajnos már nem sokáig tart nyitva, addig is viszont jobbnál jobb zenekarokkal örvendezteti a kedves közönséget és ezalkalommal a Folk Error látogat el Budapestre, hogy megpörgessen titeket!

A zenekar még 2006-ban alakult a Nyíregyházi Fősuli kolijában. Azóta szerete az országban és külföldön is nagy sikereket (ABC tehetségkutató díjazottjai) tudhatnak magukénak. Én az ABC tehetségkutató kapcsán találkoztam velük, mert mi is részt vettünk a Club Era-val. Nagyon szimpatikus arcok, és tehetséges zenészek.

Ha a 4 for dance tánccsoportot említem, akkor bizonyára már dereng is a fejetekben, hogy nííímmmááá valahonnan ismerősen csen a Folk Error... hát igen, ők szolgáltatták a zenei aláfestést szintén nyíregyházi táncos srácok produkcióihoz.

Muzsikájuk igazi partizós, populáris világzene. Slágeres magyar és egyéb népzenék elemeit vegyítik a tökös 'rokkk' és lájtos 'poppp' hangzással. Ha szerettek nagyokat pörögni, akkor ott a helyetek Pénteken a Kobuciban!

Belépő: 0 HUF azaz INGYENES!!!
Helyszín:
Kobuci kert
Dátum: 2009.09.25.
Kezdés: 21.00

Címkék: könnyűzene világzene kobuci kert 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr71403974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szöszkehölgy 2009.09.28. 12:38:05

Nem tudtam elmenni, pedig ez kimondottan szegény bölcsésznek való móka lett volna.
:(

RolFic · http://onlinetrendek.blog.hu 2009.09.28. 12:55:11

Ezúttal én sem voltam a koncertjükön, de tényleg csak ajánlani tudom, mert frankó party-világzenét tolnak!
Talán majd legközelebb sikerül elmenned... ajánlani fogom őket a jövőben is, csak sajnos keveset játszanak Budapesten! :S