Duende koncert @ Könyvtár Klub - Jan.12. - 21.00

A Tajtekos.hu programok keretein belül ezen a héten a Duende koncertezik a Könyvtár Klubban.

A zenekar immáron 2000 óta tevékenykedik a mi kis hazánkban. Azóta már 2 albumon túl vannak, és most jelent meg 3-ik korongjuk, mely ingyenesen letölthető honlapjukról.

Ha röviden kéne jellemeznem muzsikájukat, akkor azt mondanám, hogy könnyed alternatív rock. Ha valamivel több részletet szeretnék megosztani, akkor ezt megfejelném azzal, hogy igen sajátos szövegvilág és hangulat jellemzi a számokat. Van egy sajátos hangzásviláguk, ami olyan Duende-s, de természetesen mégis emlékeztethet minket akár mondjuk a korai Quimby számokra, illetve némi Doors vonalat is vélek felfedezni - ami nem is csoda, hiszen a zenekar gyakorlatilag megegyezik a Doors Emlékzenekarral.

Tehát ha némileg sikerült felkeltettem érdeklődéseteket a koncert iránt, akkor a korlátlan internet világát kihasználva, töltsétek le néhány számukat, és döntsetek hogy megérdemlik-e további figyelmeteket!


szólj hozzá: Duende - Mount Everest

Belépő:  0 HUF - INGYENES!!!
Helyszín: Könyvtár Klub

Dátum: 2010.01.12
Kezdés: 21.00

· 1 trackback Címkék: könnyűzene könyvtár klub alternatív muzsika 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr521663408

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Könyvtár pinceklub 2010.11.16. 11:55:43

Helyszín: 1088 Bp., Múzeum körút 4. Látogatás: 2008. május 14. 18:50-22:05 > Esküszöm a helyre, ELTE, fejemet rá, hogy kinek ez a célja (a jó csapolt barna és búzasörök íze mellet), ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.