Ez a divat koncert @ Most - Apr.21. - 21.00

Ha electro zenére vágytok akkor, holnap irány a Most!

A zenekar szimpatikusan összefoglalta a médiumok részére, hogy mit is gondol magáról, hát íme: Az Ez a divat zenekar a kilencvenes évek végén az elsők között kezdett el kísérletezni a jazz és a különböző elektronikus műfajok ötvözésével. Az azóta eltelt időben a zenekar a különböző elektronikus zenei rendezvények és budapesti partik egyik állandó kedvencévé nőtte ki magát. Több magyar és külföldi válogatás lemezen (Real Ibiza 5, Balaton Grooves) szerepeltek. A számok hol lazán, hátradölõsen grúvosak, hol pedig gyorsak és lüktetőek, teletömve a legtörtebb ritmusokkal. Egyszerre precíz és érzelmes, dzsesszes és elektronikus.

Hogy jobban megismerjétek a zenéjüket, töltsétek le ingyen a 'Must be the Netherlands EP'-t vagy a 'Nofun Nofun' EP-t. És persze következzék egy kis YouTube videó, hogy ne kelljen messzire menni némi ízelítőért!

Belépő:  0 HUF - INGYENES!!!
Helyszín: Most

Dátum: 2010.04.21
Kezdés: 21.00

Címkék: jazz most electro 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr881937159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.