Belvárosi Fesztivál - Máj.28-30. - V.ker számos részén

Nagy-nagy örömunkre idén is megrendezésre kerül a Belvárosi Fesztivál, hogy igazán színesen induljon a nyár!

Nah jah szeretném már én is - meg gondolom ti - hosszasan élvezni a nyári hangulatot... fröccsözni a Margitszigeten, esetleg tömni egy vízipipát, nézni a frizbiző arcokat, meg persze a háttérben kalimpáló capoeirásokat, de az időjárás egy kissé ellenünk dolgozik. Az időkép szerint hétvégén 25 fok körül lesz a hőmérséklet, elszórt esőzéssekkel tarkítva (egyébként azt hiszem tavaly a Quimby koncert alatt esett elég rendesen). A lényeg, hogy bízzunk a jó időben!

Idén úgy döntöttem, hogy nem fogom nagyon bőre ereszteni ezt a bejegyzést, így csak néhány programot emelik ki a sok közül.

Május 28 - Péntek:

Világzenei színpad az Erzsébet téren
20.00 - Kerekes Bandpoppos, könnyen fogyasztható világzene, kicsiknek és nagyoknak.

OTP bank nagyszínpad a Szabadság téren
18.45 - Erik Sumo Band - modern tánczene -> szinte már garancia egy jó bulira!
20.30 - Kispál és a Borz - kicsi hazánk talán legjobb alter zenekara, akik sajnos idén leteszik a lantot. Lovasi folytatja a Kiscsillagozást, viszont hogy a többiekkel mi lesz az még a jövő zenéje

Május 29 - Szombat:

OTP bank nagyszínpad a Szabadság téren
18.45 - Carbonfools - bevállalos electric-rock muzsika
20.30 - Quimby - ááá nem is tudok mit mondani róluk... a Quimby egyszerűen nagyszerű - de lerövidítve mégis csak valami alterrockból indult a dolog és mára szerintem az egyik legjobb könnyed-rock zenekar

Összességében a program a tavalyihoz képest valamivel szerintem szegényesebb... és ami egy kicsit azért hiányzik nekem az a változatosság. Pedig én szeretem mindkét nagy fellépőt, de tavaly is ugyanez volt a felhozatal... jövőre mondjuk már nem fog menni, mert nem lesz Kispál (de lehet helyette hívni a Kiscsillagot persze). Szóval kedves "Dr. V.ker" (Bödőcs Tibi után szabadon) legyen olyan kedves legközelebb egy új programmal előrukkolni ne csak a választásokon, hanem a Belvárosi Fesztivál kapcsán is :)

Részletes programért kattintsatok!!!

Belépő:  0 HUF azaz INGYENES!!!
Helyszín:
V.ker számos reszen
Dátum: 2010.05.28-29.
Kezdés: már 10.00-tól vannak különböző programok

Címkék: rock fesztivál electro könnyűzene világzene alternatív muzsika 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr82035210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.