Fókatelep @ Könyvtár Klub - Máj.19. - 21.00

Ezen a héten a Tajtékos Kedd világzenei programsorozat keretein belül a Fókatelep mutatja meg, mire is képesek -> és hogy milyen az új lemezük!

A zenekar eredendően a Korai Öröm Jam Session-ökből vált állandó formációvá. Zenéjük kifejezetten progresszív, elektronikával tűzdelt, tökös világzene.

Hasonló mint amit már a Korai Örömtől megszokhattunk, viszont Oláh Annamaria csodás énekhangja, rendkívül színessé teszi az egész produkciót.

Mindenképp számítsatok zúzásra, nagy hangerőre, és egy igazán feledhetetlen koncertélményre. Ha egyszer meghalljátok, és kaphatóak vagytok a progresszív világzenére... biztos sok-sok koncertjükre el fogtok még menni!

Ha nem hiszitek, járjatok utána a myspace oldalukon!

Belépő:  0 HUF - INGYENES!!!
Helyszín: Könyvtár Klub

Dátum: 2009.05.19.
Kezdés: 21.00

· 1 trackback Címkék: progresszív világzene könyvtár klub 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr101128500

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Könyvtár pinceklub 2010.11.16. 11:55:45

Helyszín: 1088 Bp., Múzeum körút 4. Látogatás: 2008. május 14. 18:50-22:05 > Esküszöm a helyre, ELTE, fejemet rá, hogy kinek ez a célja (a jó csapolt barna és búzasörök íze mellet), ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.