Lajkó Félix @ Szent Ferenc Templom - Aug.28. - 20.00

Lajkó Félix ismét felbukkan kicsi hazánkban, és lehozza az égről a csillagokat is csodálatosan virtuóz hegedű játékával.

Félix a ma élő egyik legnagyobb hegedűs a Föld kerekén. Azt a spirituszt amit ő átad játékán keresztül, bármely más zenész megirigyelhetné. A nézőtér megtelik energiával, és szinte nincs olyan ember akinek ne állna fel a szőr a hátán. Jó értelemben véve természetesen a csodálattól, és az örömtől amit játékával kelt.

Ezúttal duóban lép fel, Brasnyó Antal (brácsa) kíséretében. Valószínűleg elsősorban legújabb 'A bokorból' című lemezének dalait fogják előadni, de biztosan felcsendülnek majd régi dallamok is.

Ennél jobb zenei élményt kevesen kívánhatnának maguknak Péntek estére, szóval ha nem sajnáltok erre potom 2000 HUF-ot áldozni, akkor mindenképp irány a Szent Ferenc Templom!

Belépő: 2000 HUF
Helyszín:
Szent Ferenc Templom - Bakáts Tér
Dátum: 2009.08.28.
Kezdés: 20.00

Címkék: fesztivál világzene 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr851342008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.