Borlai Gergő lemezbemutató koncert @ A38 - Febr.21. - 20.00

Vasárnap este Magyarország  legjobb dobosa mozgatja meg az A38 hajó legénységét és a kedves egybegyűlteket.

Ő pedig nem más mint Borlai Gergő, akit számos formációból ismerhettek, pl.: K.L.B. Trió, valamint olyan magyar hírességek dobosa, mint Charlie vagy Presser Gábor. Gergő már 3 éves korában a dobok mögé keveredett, és ez a szerelem azóta is tart, a mi nagy örömünkre!

A koncert apropója az "MMM" című lemezének megjelenése, melyen olyan nemzetközi hírességek játszanak, mint Gary Willis, Matthew Garrison, Scott Kinsey, valamint sok magyar tehetség is, például Barabás Tamás, Papesch Péter, Kaltenecker Zsolt, Lukács Peta és még sokan mások. Ezen a koncerten - az A38 honlapja szerint - viszont a lemez anyagát Gergő egyedül adja elő... amit be kell hogy valljak, nem nagyon értek, de igen érdekesnek ígérkezik!

Az est különlegessége, hogy a koncert második felében újra összeáll a színpadon az European Mantra zenekar, akik sajnos másfél éve eltűntek a színről. Ezt az összeállást valahogy úgy tudom elképzelni, hogy Gergő elkezd egy hűzős beatet, erre bejön Papesch Péter egy kemény groove-al, és szép lassan az egész zenekar felvonul a színpadra és egy hatalmas energiabombaként robban, csak a hajó kibírja! :)

A jegyár első blikkre kissé borsosnak tűnhet, de ha azt is belevesszük, hogy megkapjuk az MMM lemezt, akkor már egyből nem olyan vészes! :)

Belépő:  3000/3500HUF
Helyszín: A38

Dátum: 2010.02.21.
Kezdés: 20.00

Címkék: jazz a38 fúziós jazz 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr281772510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.