Illuzio, Kaukázus @ Szeparé - Márc.24. - 20.00

Ha Kedden némi alternatív muzsikára vágytok, akkor egyértelmű hogy a Szeparéban lesz a legnagyobb buli, hiszen fellép a Kaukázus és az Illuzio.

A Kaukázust a Petőfi rádió az elmúlt egy évben nagyon felkapta, így a nagy többség már hallott róla, vagy legalább a Szalai Évára emlékszik. Azt azért jó tudni róluk, hogy valamikor 2003 tájékán indultak az igazi underground-alter vonal képviselői ként. Kezdetben Kardos botrányos szövegei, gagyinak mondható zene és ének jellemezte a bandát. Ekkor még számomra hatalmas varázsa volt annak amit csináltak. Igazi, szaftos, odamondós alter muszika volt az övék. Mára elmozdultam a "méjnsztrím" felé, és könnyedebb hangvételű alter-pop muzsikával örvendeztetik meg a közönséget. Nem kell őket félteni, sok-sok koncertet adnak, így egy jól összerakott produkcióra lehet számítani.

Íme egy szám az ősidőkből, majd utána a Szalai Éva csak hogy lássátok miről beszéltem:

Az Illuzio (elő)zenekar a rég elfeledett Kaukázust idézi, így a régi és új arcok is kiélvezhetik ezt az alter estét, Kedden a Szeparéban. Az Illuzio lemeze ingyenesen letölthető, így aki nem ismeri könnyedén megismerheti. Szerintem egész jó zenét játszanak, kíváncsi lennék mire képesek élőben, mert a YouTube-on nem található egyetlen koncert videó sem.

Belépő: 700/900 HUF
Helyszín:
Szeparé bisztró
Dátum: 2009.03.24.
Kezdés: 20.00

Címkék: alternatív muzsika szeparé bisztró 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr741013567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.