Koncert beszámoló - Suhancos, Folktronika, Club Era @ Dürer Kert - Márc.27.

Ezt a beszámlót csak zenekari tag ként tudom publikálni, hiszen a Club Erával felléptünk aznap este: Így egész "személyes" jelleget ölthet a bejegyzésem... :)

Előzmények:
A pénteki napom nagyon nehezen indult (csütörtökön Maszkura és a Tücsökraj koncerten jártam, stb.), aztán még nehezebben folytatódott, mert munka után gyakorlatilag egyből a Dürer-be kellett mennem. Elméletileg fél 6-től beálltunk volna, és a kezdés valamikor 10 körül történt volna. Hát ez sajnos nem sikerült, mert a Suhancos beállása 8-ig húzódott el... mi pedig addig malmoztunk.

A Virga Fesztivál fiatal szervezői, nagyon jó hozzáállásról, és vendégszeretetről tettek tanubizonyságot, hiszen elég ritka szokott lenni, hogy a backstageben sörrel teli hűtő fogadja a zenekarokat! Szóval le a kalappal srácok, csak így tovább! Suhancosék egy igazi jó fej csapat, hiszen a fincsi Suhancos márkájú Rézangyal páleszükkel nem bántak szűkös kézzel a backstageben és a koncerten sem!

Koncertek:
A Folktronika nyitotta a sort, valamivel 9 után, és egy kiváló koncertet adtak. A közönségnek sikerült jól "bemelegedni a muriba" amit mi a Club Eraval igyekeztünk tovább fokozni. Sajnos viszont nagyon rövidre kellett fognunk a koncertet, mert Fankadeli (Feri) tüdőgyulladással küzdött, és külön miattuk fejeztük be kb 30 perc után... Nagyon sajnáljuk, hogy ilyen rövid időnk volt a lelkes közönségnek muzsikálni, de ilyesmivel nem számolhattunk.
A Suhancos koncert nekem személyesen igen tetszett, bár sajnos a hangzás nem volt tökéletes, így néha elég nehezen lehetett érteni mi is a szöveg (vagy csak mivel most voltam először még nem tudom fejből a nótákat). Fankadeli tüdőgyulladása ellenére beleadtak mindent a srácok, és elég sokáig húzták a bulit! Aminek örültem is meg nem is, mert ott lebegett a szemem előtt, hogy akkor mi is maradhattunk volna tovább a színpadon... nah mind1, ez így alakult! 

Szeretnék gratulálni a szervezőknek, mert sikerült összehozniuk egy nagyon jó kis bulit! Remélem a Virga Fesztivállal is ilyen sikereik lesznek! :)

Címkék: rap világzene dürer kert koncert beszámoló 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr981034895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.