Fringe Fesztivál @ Millenáris - Márc.3-5.

Megjött a csodaszép idő, és kezdődik is a tavaszköszöntő Fringe Fesztivál!

Megkockáztatom, hogy ez a legbarátságosabb pesti fesztivál az egész évben. Ezer féle programot találhatunk, a színháztól kezdve táncelőadásokon át egészen a koncertekig.

A Millenáris Park kiváló helyszínt biztosít a a fesztivál részére. A különböző előadások, koncertek bent az épületekben és kint sátrakban kerülnek megrendezésre. Lehet majd sokat fetrengeni a fűben, lábat lógatni a mesterséges tavacskába és egyszerűen csak élvezni a csodaszép napos időt!

Ha pedig a túlzott pihenés már unalmas lenne, hát irány egy koncert vagy mondjuk egy kortárs színdarab! Korra és nemre való tekintet nélkül minden Budapest-i lakosnak ott a helye a Fringen! A gyerekek a játszótéren tutira elszórakoztatják magukat, szóval bátran vegye minden apuka és/vagy anyuka vegye nyakába a gyermekét... és hajrá köszöntsük együtt a tavaszt!

Belépő: 0 HUF azaz INGYENES!!!
Helyszín:
Millenáris Park
Dátum: 2009.04.03-2009.04.05.
Kezdés: P - 16.00, Sz - 15.00, V - 15.00

Címkék: fesztivál millenáris park 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr371043507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.