Magashegyi Underground @ Zöld Pardon - Máj.8. - 20.00

Sajnos ezen a héten nem találtam nektek túl sok "igényes" koncertet, de íme az első: Pénteken végre akad nekünk némi alter finomság a Magashegyi Underground személyében!

A zenekar gyakorlatilag a Kaukázus női változata - Kardos Horváth János nélkül.

Nélküle a Magashegyi talán a pop-osabb vonal felé fordult... és kicsit elhagyták az elvarázsolt, olyakor értelmetlen szövegek világát. Az hogy Kardos-t kihagyták a muriból valószínűleg személyes ellentétekre vezethető vissza, de azt el kell, hogy áruljam: nagyon nem könnyű valakikkel együtt zenélni.

Bíborkát valószínűleg sokan ismeritek a mittomén hanyadik Megasztárból... dícséretes, hogy nem lett Megasztár, hanem az alterebb vonal felé fordul.

Nekem még nem volt szerencsém meghallgatni túl sok számukat, szóval ha ti is így vagytok ezzel, a myspace oldalukon megtehetitek.

Íme a legismertebb számuk, amit már MR2 barátunk is nyomott ezerrel:

Belépő: 200 HUF
Helyszín:
Zöld Pardon
Dátum: 2009.05.08.
Kezdés: 21.00

Címkék: zöld pardon alternatív muzsika 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr481105592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.