Illuzio @ Könyvtár Klub - Jún.12. - 18.00

Elég gyér volt ez a hét koncertek szempontjából, de végre egy igazi alter gyöngyszem: Pénteken kora este (elvileg 6 órától) az Illuzio zenekar lép fel ezúttal a Könyvtár Klubban!

Nem túl régóta ismerem a srácok munkásságát, hiszen az egész zenekar újnak mondható, de annál inkább tetszik. Nagyon kellemes, iszonyat mókás szövegekkel tarkított egyszerű kis muzsika. Nem kell tőlük hatalmas komolyságra számítani, legalábbis a szövegek alapján ezt tudom mondani!

Könnyen fogyasztható, slágeres alter muzsika, amit valamiért nem tudok már több mint 1 hónapja letörölni a telómról... hiába megtetszett! :D

Albumuk ingyen letölthető!!!

Kicsikém, maga a heroinom, maga a kokainom, maga crackem... és valóban! :)

Belépő:  0 HUF - INGYENES!!!
Helyszín: Könyvtár Klub

Dátum: 2009.06.12.
Kezdés: elvileg 18.00

· 1 trackback Címkék: könnyűzene könyvtár klub alternatív muzsika 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr361178778

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Könyvtár pinceklub 2010.11.16. 11:55:44

Helyszín: 1088 Bp., Múzeum körút 4. Látogatás: 2008. május 14. 18:50-22:05 > Esküszöm a helyre, ELTE, fejemet rá, hogy kinek ez a célja (a jó csapolt barna és búzasörök íze mellet), ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.