Goulasch Exotica, Dj Jutasi @ Kobuci Kert - Júl.12. - 21.00

Ha csipázzátok a pörgős népi dallamokat, akkor Vasárnap ismét a Kobuci Kertben a helyetek, hiszen Vasárnap a Goulasch Exotica lép fel!

A Goulasch Exotica leginkább az electro és a világzene találkozásával jellemezhető. A zenekar valahogy úgy született, hogy kicsi országunk 3 neves Dj-e (Jutasi, Nafta, Suefo) gondolt egyet is Maszkurával karöltve a világzenei műfaj felé vették az irányt. Jó néhány muzsikussal és énekessel karöltve alakították ki a végleges hangzásukat, melyet már széles körben prezentáltak, mindig hatalmas élményeket hagyva maguk után!

Speciális képességük, hogy gyakorlatilag végtelenített partyt képesek csinálni... hiszen beatben és témában nincs hiány! Ez alkalommal pedig még Jutasi külön is megmutatja mire is képes.

Bolondok lennétek pont egy ilyen partyt kihagyni! Ha lesz elég energiám a 3 napos Balaton Music Wave-en töltött kiruccanásom után, akkor biztos tiszteletemet teszem.

Belépő: 0 HUF azaz INGYENES!!!
Helyszín:
Kobuci kert
Dátum: 2009.07.08.
Kezdés: 21.00

Címkék: electro világzene kobuci kert 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr961235863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.