Nils, Vad Fruttik @ Zöld Pardon - Júl.20. - 20.00

Ma este remélhetőleg marad a jó idő, és lazíthattok egy nagyot a Vad Fruttik és a Nils produkciójára a ZP-ben!

Az est fő attrakciója egyértelműen a Vad Fruttik, akik néhány éve a 'Nekem senkim sincsen' és a 'Sárga zsiguli' című nótáikkal robbantak be a köztudatba (természetesen a Petőfi rádió hathatós közreműködésével), amit valljunk be szétjátszottak a rádiók.

A srácok ennél azért sokkal többet tudnak... nekem pl nagyon nehezemre esne ráhúzni, hogy milyen stílusú muzsikát játszanak, hiszen nagyon különböző stílusokat kevernek, ezzel egy izgalmas egyveleget kialakítva.

A Nils-el kapcsolatban kicsit vegyesek az érzéseim: tetszik is meg nem is... semmi extrát nem találtam egyelőre benne, de élőben dől el természetesen mire is képesek, mert akár egy jó zenekar is lehet hallgathatatlan koncerten <- a stúdió csodákra képes! A számokat le tudjátok tölteni a honlapjukról, csak engem a komplett Flash szájtok kikészítenek idegileg így nem volt türelmem hozzá...

Belépő: 300 HUF
Helyszín:
Zöld Pardon
Dátum: 2009.07.20.
Kezdés: 20.00

Címkék: zöld pardon alternatív muzsika 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr541256706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.