Quimby @ Zöld Pardon - Júl.22. - 20.00

Szerdán a Quimby-t köszönthetjük a ZP színpadán! Remélem, hogy őket nem kell senkinek sem bemutatnom, hiszen kicsi hazánk egyik legjelentősebb és legszínvonalasabb zenekaráról beszélhetünk.

Kiss Tibi érces, mély hangja és elgondolkodtató szövegei, valamint zenéjük egyéni hangulatvilága tette a Quimby-t sikeressé. A korábbi nótákon erősen érezhető a drogok hatása, de a Kilégzés, ahogy a címe is mutatja, már egy letisztultabb Quimbyt jelent.

Van akinek az új hangzás jobban tetszik, de engem személy szerint jobban megérintenek a régi... igazi velős, elszállós nóták. Szerencsére még ezek közül is szemezgetnek a srácok, így ősi-és-új 'fan'-ok is megtalálhatják a repertoárban a kedvükre valót.

Abban viszont reménykedem, hogy az új albumon némileg visszatérnek a gyökerekhez, és újból érzésekkel teli, velőig hatoló számokkal találkozhatunk majd! Addig is viszont örüljünk annak ami van, és zúzzunk szét a ZP-t! ;)

Belépő: 300 HUF
Helyszín:
Zöld Pardon
Dátum: 2009.07.22.
Kezdés: 20.00

Címkék: zöld pardon alternatív muzsika 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr41258882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.