Csík Zenekar & Lovasi András @ Zöld Pardon - Júl.29. - 20.00

Lovasi és a Csík Zenekar fúziója csodákra képes, ezért mindenképp érdemes lenézni a ZP-be Szerdán is!

Lovi még a Bandi a hegyről c. szóló albuma kapcsán ismerkedett meg Szabó Attilával, aki a Csík egyik hegedűse. Együtt megalkották, egy mosdó falai között, az Apa övének a csattja c. számot.

Azóta szinte elválasztathatlan lett Attila és Lovi, így számos koncerten játszott a Kispál és a Borzban. Így csak egy kis idő kérdése volt, hogy Lovi mikor jelenik meg a Csík berkeiben. Ez is bekövetkezett pár éve, amikor is Kispál szerzeményeket formáltak meg népi formában. Nagyon izgalmas és ötletes kompozíciók születtek.

Kispál mellett akár Quimby, Tankcsapda és egyéb pikáns nótákat is hallhattok:

Így bátran ajánlhatom a népzene és az alternatív vonal kedvelőinek is ezt a koncertet, és minden egyes másik Csík Zenekar fellépést is, amikor Lovi nincs jelen.

Belépő: 300 HUF
Helyszín:
Zöld Pardon
Dátum: 2009.07.29.
Kezdés: 20.00

Címkék: zöld pardon népzene világzene alternatív muzsika 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr81273445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dark future · http://www.andocsek.hu 2009.07.30. 01:29:09

Lovi sajnos nem volt jelen.

A hangtechnikust meg ki kellene rúgni, mert az valami katasztrófa volt, amit művelt.

Se füle, se érzéke hozzá, teljességgel dilettáns módon kezelte a technikát. A zp PA-ja (a közönség felé szóló hangosítása) egyébként is gyengécske (ezért agyon kell hajtani), elektronikus hangszerekkel még úgy-ahogy elmegy, de akusztikus hangszerekkel csak akkor lehetett volna belőle vmit is kihozni, ha a pult mögött egy hozzáértő ül. Nem sikerült... És erről nem szegény zenészek tehettek.