Koala Fusion @ Kobuci Kert - Júl.30 - 20.00

Ma este, ha könnyed instrumentális jazz muzsikára vágytok, akkor irány a Budai oldal, hiszen a Kobuci Kertben a Koala Fusion nevű formáció lép fel.

A zenekar négy főből áll: Pozsár Máté (zongora), Kováts Gergő (szaxofon), Tóth Dávid (basszusgitár) és Ágoston Gábor (dob). 2006 óta számos számos helyen megfordultak, nyertek egy jazz tehetségkutatót aminek kapcsán felvehették első lemezüket 'Egy izsapi lány' (2008) címmel.

Zenéjük nagyon sok rétű, valahonnan a klasszikus jazztől indul és egészen az experimentális vonalig mindent beleképzelhetünk. Könnyed ritmusok, feszes témák, feszélytelen játék, kicsapongás, zúzás... szóval igazi fúziós egyveleg!

Személy szerint nagyon tetszik a zenekar neve, hiszen szeretem a fúziós vonalat, a koala pedig a legszimpatikusabb élőlények közé tartozik a Földön :)

Belépő: 0 HUF azaz INGYENES!!!
Helyszín:
Kobuci kert
Dátum: 2009.07.30.
Kezdés: 21.00

Címkék: jazz fúziós jazz kobuci kert 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr841277187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.