Kaukázus @ Zöld Pardon - Aug.24. - 20.00

Eljött újra az idő, hogy a Kaukázusra tomboljatok a ZP-ben!!!

Kicsi hazánk egyik legismertebb alter-underground zenekara ismét megmutatja, hogyan tudják a talp alá valót húzni a kedves közönség számára.

Otthoni gagyi felvételekből nőtte ki magát ez a banda is, mint sok más... majd jött egy isteni szikra és a Petőfi hullám felkapta őket nagy-nagy magasságokba!

Nem hivatalos értesüléseim szerint azonban, nekik is megártott a magasság... így nagy félelmem, hogy már csak néhány koncert áll a srácok ellőtt a jelenlegi felállás mellett.

A Magashegyi Underground ugyebár a Kaukázus tagjait takarja, Janó kivételével... ez a felállás, valószínűleg nem véletlenek egybeesése.

Remélem nincs igazam, és még sokáig hallgathatjuk a Kaukázust jelenlegi formájában, vagy Kardos Dr. máshogy tudja folytatni, és bosszantani a népet a régen még botrányos szövegeivel!

Belépő: 300 HUF
Helyszín:
Zöld Pardon
Dátum: 2009.08.08.
Kezdés: 20.00

Címkék: zöld pardon könnyűzene alternatív muzsika 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr781334656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.