Club Era @ Könyvtár Klub - Szept.15. - 20.00

A nyár elmúltával egyre szűkül a koncertképes helyek száma a városban... ámbár szerencsénkre a Könyvtár Klub és a Tajtékos Keddek továbbra is életben maradnak.

Már elég rég volt amikor legutóbb játszottunk a Club Erával a Könyvtárban, így újból az a megtiszteltetés ért minket, hogy megmozgathatjuk a kedves odalátogató közönségünket!

Ez a koncert némileg új élmény lesz a számunkra is, hiszen a Travarica zenekarból már ismerősnek tűnhető Tóth Ádámmal kiegészülve állunk színpadra. Ádámmal és tapanjával szeretnénk megerősíteni a ritmus szekciónkat, hogy velőig hatoljon mindenkiben a ritmus varázsa... és könnyebben tánra perdülhessetek! :)

Ezen felül, ha minden igaz még egy új számmal is kedveskedünk nektek... ami ugyan még nincs kész, amolyan demo verzió, de kiváncsiak vagyunk a visszajelzéseitekre!Myspace oldalunkra pedig nem régiben felkerült 2 új nóta élvezzétek azokat is ;)

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk a Könyvtár Klub pincéjében, melyet a kedvünkért megnyitnak, hogy az időjárás semmiképp se szólhasson közbe!

Belépő:  0 HUF - INGYENES!!!
Helyszín: Könyvtár Klub

Dátum: 2009.09.15
Kezdés: 20.00

· 1 trackback Címkék: világzene könyvtár klub 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr341380590

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Könyvtár pinceklub 2010.11.16. 11:55:44

Helyszín: 1088 Bp., Múzeum körút 4. Látogatás: 2008. május 14. 18:50-22:05 > Esküszöm a helyre, ELTE, fejemet rá, hogy kinek ez a célja (a jó csapolt barna és búzasörök íze mellet), ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.