Mitrio Jazz @ Könyvtár Klub - Szept.16. - 20.00

Ha holnap este valami lájtos kis jazz muzsikára vágytok, akkor igencsak megéri ellátogatnotok ismét a Könyvtár Klubba egy kellemes kis Mitrio Jazz koncertre!

A zenekar 2005-ben alakult a neves Kőbányai Zenei Stúdió tanítványaiból, azóta pedig bejárták Budapest számos klubbját. Én személy szerint egyszer a Könyvtárban figyeltem fel rájuk, akkor éppen nagyon tökös jazz muzsikát toltak, ami már-már inkább a fúziós irányba húzott. De a többi számra inkább a klasszikusabb jazz vonulat volt jellemző, Eszter fényes énekével fűszerezve. Ami még ezen kívül kifejezetten megfogott, az a dobos srác technikája, és szerény virtuozitása.

Under Paris Skies

Azt mondhatom róluk, hogy egy igazi igényes klubzenekar, akik tökéletes szórakozást nyújtanak a beszélgető tömegek, és a jazz rajongók számára egyaránt!

Belépő:  0 HUF - INGYENES!!!
Helyszín: Könyvtár Klub

Dátum: 2009.09.16
Kezdés: 20.00

· 1 trackback Címkék: jazz könyvtár klub 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr621383603

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Könyvtár pinceklub 2010.11.16. 11:55:43

Helyszín: 1088 Bp., Múzeum körút 4. Látogatás: 2008. május 14. 18:50-22:05 > Esküszöm a helyre, ELTE, fejemet rá, hogy kinek ez a célja (a jó csapolt barna és búzasörök íze mellet), ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.