Bacsó Kristóf Quartet @ Artkatakomba - Szept.23. - 21.00

A nyár elmúltával ismét kezdenek beindulni a füstös jazz kocsmák, amelyek közül az egyik kedvencem az Artkatakomba a Bacsó Kristóf Quartet fellépésével nyitja meg a szezont!

A Quartet melyben Kristóf Magyarország legkiválóbb jazz muzsikusait gyűjtötte csokorba, immáron már 2004 óta működik. A felállás a következő: Bacsó Kristóf - szaxofon, Fekete-Kovács Kornél - trombita, Szandai Mátyás - bőgő és nem utolsó sorban Baló István - dobok. A zenekar legfőkébb Kristóf szerezményeit játsza, melyekben a klasszikus és kortárs jazz elemei csodás összhangban szólalnak meg egymás mellett, melyből kaphattok némi ízelítőt a banda Myspace oldalán!

Ez a videó sajnos igen rossz minőségű, így mindenképp javaslom, hogy a Myspace oldalukra látogassatok el és ha megtetszik a muzsika -> már csak a Jászai-ra kell eljutni, majd le a Meki előtti lépcsőn és már meg is találtátok az Artkatakombát!

Belépő:  No Info: próbáltam felhívni a helyet, de nem vették fel!
Helyszín: Artkatakomba

Dátum: 2009.09.23
Kezdés: 21.00

Címkék: jazz fúziós jazz artkatakomba 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr371401257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.