Vodku, Club Era @ After Music Club - Okt.10. - 20.30

Szombaton ha véletlen nem a Pálinkafesztiválon ropjátok, akkor ugorjatok le az After-ba! Én biztos ott leszek a Club Erával :-)

A Club Eráról nem is szeretnék sok mindent mondani csak a szokásosat: 'csűrdöngölős világzenét' játszunk. Myspace oldalunkra felkerült 2 új felvétel, ezeket ajánlom a figyelmetekbe! Szombat este mi nyitjuk a sort, utánunk pedig a Vodku (akik délután a Pálinkafesztiválon melegítenek) következik!

A Vodku zenekar immáron 2 lemezen van túl, és számos helyen jártak már, például anno 2005-ben Mexikóban. Soxor volt már szerencsénk együtt muzsikálni, és mindig sikerült kiváló hangulatot termetenünk. Az elszállós világ után amit mi szállítunk, a Vodku hozza majd az igazi balkán hangulatot.

Mindkét zenekar nevében remélem, hogy sokan eljöttök és csaphatunk nektek egy kiváló bulit! Az hogy mennyire lesz jó mindig rajtatok múlik... egy zenész attól érzi jót magát a színpadon, ha látja a mosolyokat a közönségben, szóval gyertek mosolyogni és táncolni! :-)

Belépő: 0 HUF azaz INGYENES!!!
Helyszín:
After Music Club
Dátum: 2009.10.10.
Kezdés: 20.30

Címkék: világzene after music club 

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestikoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr531438308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.